Nawoord Sint Maartensoptocht

Beste buurtbewoners,
Hoewel op de flyer de deelnemende straten stonden aangegeven, was het vanuit onze communicatie blijkbaar niet geheel duidelijk dat de Sint Maarten-activiteiten alleen plaats vinden rondom de school. (Kolkweg, Min. Charles Ruijsstraat, Dr. Scholstraat, Mgr. Nolenstraat)
Onze excuses daarvoor.
De mensen die in deze vier straten wonen zijn, net als andere jaren, benaderd om al dan niet een lampion voor hun huis te hangen zodat alle kinderen daar in een af gekaderd gebied langs de deuren kunnen gaan.
Wij zullen dit meenemen in de voorbereidingen voor volgend jaar zodat we onze traditie voor alle kinderen uit de Oranjebuurt voort kunnen zetten.
Voor iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan de activiteiten; hartelijk dank!
Prettig weekend.
Geebie
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.