Werkgroep Groen

De Werkgroep Groen heeft afgelopen zomer een enquête gehouden over het bomenprobleem in vier straten in onze buurt. In twee van de vier straten bleek er bij de bewoners nauwelijks een probleem te bestaan. Dat was er wel in de Prinses Beatrixstraat en de Wilhelminastraat.
Omdat de gemeente onze zorgen serieus neemt, vroeg zij ons om namen en handtekeningen van bewoners die vinden dat er wat moet gebeuren. We zijn dus op pad gegaan om die te verzamelen. Met een indrukwekkend resultaat: alle bewoners (op vier na die we herhaaldelijk niet thuis troffen), tekenden unaniem onze petitie. De lijsten met handtekeningen zijn op 12 oktober naar de gemeente verstuurd. We wachten op een reactie en uitnodiging tot overleg. Een eerste constructief overleg vond begin september al plaats en vormde de aanleiding tot deze actie.
We houden je op de hoogte van het vervolg.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.