2019 – Kerstdiner Oranjetreffers

Op vrijdagmiddag 13 december is door de vrijwilligers van de Oranjetreffers weer een gezellig kerstdiner verzorgd voor de trouwe deelnemers. Ter ondersteuning van de stemming werd door Jac. Spreeuwenberg sfeervolle kerstmuziek gespeeld, wat goed in de smaak viel bij de 38 deelnemers. Tussen de gangen van het diner werden er kerstliedjes gezongen. Deze liedjes werden afgewisseld met kerstverhalen van vroeger, verteld door Bep Teunissen en Tiny Verbeek.
Tijdens een van de pauzes werd door Irene Verbeek, de dochter van de helaas overleden ouders Jan en Door, het bedrag overhandigd, wat tijdens de uitvaartmis door de aanwezigen is gedoneerd.
Al met al is het weer een geslaagde middag geweest, waarbij de gasten de vrijwilligers bedankten voor het vele werk en de heerlijke maaltijd.

Dit bericht is geplaatst in Contactmiddag, Nieuws. Bookmark de permalink.